Van Welderenstraat 105, 6511 MG Nijmegen

Over Basmati

Basmati is een ontmoetingsplaats waar de tijdloze charme van de Indiase keuken samensmelt met een eigentijdse ambiance. We zijn meer dan een restaurant, we zijn een ervaring, een plek waar u kunt genieten van authentieke Indiase gerechten in een warme, gezellige omgeving. Van ons eigentijdse kleurrijke interieur tot onze uitnodigende bar, elke hoek van ons restaurant biedt een unieke en gastvrije ervaring.

Onze keuken

Wij geloven dat goede gerechten beginnen met verse ingrediënten. Onze keuken, geworteld in de traditionele Indiase keuken, maakt gebruik van de beste producten om smaakvolle en authentieke gerechten te creëren.

Achter onze verfijnde gerechten staat onze professionele chef Abdullah. Met een passie voor de Indiase keuken, streeft hij ernaar om een authentieke en onvergetelijke eetervaring te bieden. Zijn geheime ingrediënt? Een mix van traditionele kooktechnieken, verse ingrediënten, kruiden en specerijen. Kom langs, proef zijn creaties en deel in zijn liefde voor de Indiase keuken.

Het Team

We zijn trots op het team dat we hebben opgebouwd. Met jarenlange ervaring in de horeca en de passie voor het creëren van een gastvrij restaurant voor iedereen, zetten wij de toon voor de unieke sfeer die u hier ervaart.

De eigenaar Ony staat bekend om zijn hartelijke welkom en persoonlijke aandacht voor elke gast. Hij zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Zo vindt Ony dat een glimlach en een warm welkom even belangrijk zijn als het eten zelf.

We hopen u snel te mogen verwelkomen!